Klein schadeherstel

Hoe zuinig u ook bent op en met uw auto, een kleine beschadiging is zo ontstaan. Wij hebben diverse mogelijkheden om een kleine schade aan uw auto snel en betaalbaar te herstellen. Als u langskomt kunnen wij de mogelijkheden vrijblijvend met u doornemen of direct een afspraak voor schadeherstel inplannen. In sommige gevallen komt het zelfs voor dat de schade aan uw auto hersteld is terwijl u aan het wachten bent.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een kleine deuk in uw auto waarbij de lak nog intact is? Door middel van een speciale techniek wordt de deuk in uw auto eruit gedrukt, waardoor spuiten niet nodig is.

Spotrepair

Een kleine lakbeschadiging aan uw auto? Door het toepassen van spotrepair kunnen wij dit herstellen zonder het deel van uw auto volledig over te spuiten. Dit bespaart u tijd en geld. 

Polijsten

Krassen op uw auto? In sommige gevallen kunnen wij dit polijsten, waardoor de krassen niet meer zichtbaar zijn op uw auto.

Neem contact met ons op | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak