Koplampen

Heeft u last van doffe of verweerde koplampen? Er ontstaan - bijvoorbeeld door weersinvloeden - krasjes in het plastic en er ontstaat een gele laag over de koplamp waardoor er minder licht doorgelaten wordt. Naast het feit dat u minder zichtbaar bent in het verkeer kan dit gevolgen hebben voor de APK-keuring. Vervangen is vaak een dure grap, het is dus erg belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of te laten polijsten. Schadenet Dampten is expert op het gebied van koplampschade.

Koplampen polijsten

Laat uw koplampen polijsten zodra deze mat, verweerd en vergeeld zijn. Koplampen polijsten is erg belangrijk voor de veiligheid van uw auto. Schadenet Dampten is tevens expert in het vervangen van koplampen, maar polijsten heeft onze voorkeur. We hebben in Hoorn alle technieken en apparatuur in huis om u snel weer veilig op weg te helpen.

Meer informatie over koplampen afstellen

Wilt u meer informatie over beschadigde koplampen? Neem dan contact op met Schadenet Dampten in Hoorn. Vaak is het polijsten van koplampen in 1 á 2 uur voltooid.

Neem contact met ons op | Maak een afspraak | Online offerte

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak