Velgen reparatie

Het herstellen van autoschade aan velgen vereist specifieke kennis van lichtmetalen velgen en natuurlijk ervaring op het gebied van velgen reparatie. Onontbeerlijk bij de reparatie van velgen zijn de juiste moderne apparatuur en onze vakkundige medewerkers die u snel en vriendelijk van dienst zijn. Bij het repareren van de velg(en) van uw auto is de veiligheid van u en uw passagiers het meest belangrijk. 

Schadenet Dampten werkt uitsluitend met gediplomeerde vakmensen die voor elk vorm van autoschade aan de velgen een oplossing hebben. Van stoeprand schade aan uw velg(en) tot uitgelopen bout gaten, wij repareren het voor u. Elke velg wordt voor reparatie nauwkeurig op mogelijke gebreken gecontroleerd, na de velg reparatie volgt een nauwgezette kontrole van elke gerepareerde velg.

Schade aan velgen

Velgschade aan een of meerdere velgen gaat verder dan alleen het visuele aspect. Bij het uitstellen van reparatie kan bijvoorbeeld een scheur in een lichtmetalen velg door belasting en trillingen verder uitlopen en de velgschade onherstelbaar maken. Beschadigingen aan de binnenkant van de velgen van uw auto zijn door een vuile laag vaak niet te zien en aan de buitenzijde zijn haarscheurtjes voor het oog moeilijk waar te nemen.

Trillingen in stuur of stoelen? Twijfel niet en laat uw velgen gratis door ons controleren. Hiermee voorkomt u verdere schade en hoge reparatiekosten aan belangrijke onderdelen van uw auto.

Velgschade niet te herstellen?

In enkele gevallen komt het voor dat schade aan de velg(en) uit oogpunt van veiligheid niet meer te repareren is. Ook dan biedt Schadenet Dampten u altijd een passende oplossing. Schadenet Dampten beschikt over een uitgebreid assortiment nieuwe velgen en kan u adviseren bij het de aanschaffen van de juiste nieuwe velg(en) voor een scherpe prijs.

Neem contact met ons op | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak