Over Schadenet Dampten

Schadenet Dampten is uw universele autoschadeherstelbedrijf en is gevestigd op de Dampten 5 in Hoorn. Schadenet Dampten is centraal gelegen aan de rijksweg A7 en op loopafstand van treinstation Hoorn.

In samenwerking met alle verzekeraars en leasemaatschappijen begeleiden wij het gehele schadetraject van uw auto. Van expertise tot het (de)monteren, spuiten en het afbouwen van uw auto. Onze schadewerkplaats is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur waardoor wij niet alleen de schade aan uw auto perfect kunnen herstellen, maar tevens in staat zijn om de reparatieduur zo kort mogelijk te houden. 

Het enthousiaste team van Schadenet Dampten bestaat uit professionele certificeerde vakmensen die volgens de laatste normen opgeleid zijn om de schade aan uw auto volgens de richtlijnen van de autofabrikanten te herstellen.

Als Hybride Hoogspanning Specialist mogen wij dan ook alle schades repareren aan elektrische of hybride voertuigen, waarvan er steeds meer op de Nederlandse wegen verschijnen.

Om u snel weer op weg te helpen beschikken wij, in overeenstemming met uw verzekering- of leasemaatschappij, over passend vervangend vervoer. Wij zorgen ervoor dat het passend vervangend vervoer binnen ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beleid passen en zodoende van een A of B label zijn.

Onze slogan luidt dan ook : “verzekerde zorg voor elk merk”

Ontstaansgeschiedenis

In december 1978 is ons schadeherstelbedrijf opgericht als onderdeel van de “Van der Linden van Sprankhuizen” autogroep, Opel dealer in de regio Noord Holland met vestigingen in Purmerend, Hoorn en Enkhuizen. In dit bedrijf werd de vraag naar het herstellen van autoschades dusdanig groot dat er besloten werd de schadeherstel activiteiten op zich te laten staan. Dit bleek een juiste beslissing te zijn. Eind jaren 90 werkten er al 26 mensen in het schadebedrijf en werden er vanuit de gehele regio schadeauto’s bij ons gerepareerd.

Doordat de markt in de jaren 90 veranderde en er vanuit de verzekeraars meer sturing in de schadeherstelmarkt kwam, heeft autoschade Dampten zich als een van de eerste leden aangesloten bij een nieuwe formule die destijds nog de naam "strak en stralend’’ droeg en nu bekend is onder de naam "Schadenet’’.

Schadenet Dampten is multi-site gecertificeerd:

  • ISO:9001
  • ISO:14001
  • Erkend Duurzaam
  • Duurzaam Repareren

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak