Spotrepair: plaatselijk spuiten

Als de autoschade aan een bepaald plaatdeel van de auto zoals de wielkast, bumper of klein deel van de motorkap niet te groot is, is het perfect te herstellen door middel van spotrepair. Bij de methode spotrepair hoeft slechts een gedeelte van de carrosserie plaatselijk te worden behandeld, zonder dat grote delen van de auto in zijn geheel moeten worden overgespoten. Bij spotrepair wordt het oppervlak geschuurd en indien nodig uitgedeukt. Na het schuren wordt er ter plekke een nieuwe deklaag aangebracht en daarna onmiddellijk gedroogd door middel van infraroodlicht.

Voorwaarde spotrepair

Om in aanmerking te komen voor spotrepair is er wel één eis: de oppervlakte van de autoschade mag niet groter zijn dan de omtrek van een A4’tje. Benieuwd of de schade aan uw auto in aanmerking komt voor spotrepair? Kom gewoon even langs bij Schadenet Dampten!

Steenslag reparatie met spotrepair

Ook autoschade als gevolg van steenslag is uitstekend te herstellen door middel van spotrepair. Steenslag is onmogelijk te voorkomen en gebeurt altijd buiten uw schuld om. Op het nieuwste asvalt of een eeuwenoude b-weg; het kan u overal overkomen. Een steentje maakt al snel een pitje in uw bumper, motorkap of voorruit. Via spotrepair zijn kleine beschadigingen in de autolak goed te herstellen.

Neem contact met ons op | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak